Администраторите от фен страницата на Гери-Никол в Инстаграм са ѝ бесни, затова, че хитовата изпълнителка ги кара да трият „папарашките“ снимки и клипове, които са направили на рождения ѝ ден, узна HotArena.

Именно това ги накара да се обърнат към HotArena и да изклюкарят подробности за своята „любимка“, като не я представят в особено добра светлина.

"Винаги ни пише само заради едно нещо - да трием снимки. Защо, защо? Може би го иска, защото няма на тях Фотошоп? Може би го иска, защото не е със стройна талия, големи джуки, малък нос, не е висока, по-пълна е и има „дефекти“? Това е дъното. Също, че майката на скъпата Гери постоянно лъже. Гери беше казвала в интервю, че не пие и пуши - тогава защо ни накара да изтрием клиповете от рожденият ѝ ден, където е пияна? Смехория!“.

HotArena се натъкна на любопитни кадри от партито на Гери по случай рождения ѝ ден, както и от участието ѝ в клуб непосредствено след него.

На един от кадрите са се натиснали с Галин на сцената, който вероятно я поздравява за празника.

Има и снимка на прословутата торта, върху която стои самата певица във визия от последния ѝ клип към „Напра‘о ги убивам“, седнала на трон, присъщо за кралица, за каквато хитмейкърката неотдавна се самообяви.

 

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol) на