17-годишната Гери-Никол е смятана за скандална заради разкрепостеното си поведение по клиповете, но истината ще се окаже доста изненадваща.

Макар и да изглежда по-обиграна и отворена за възрастта си, ученичката дори е още девствена.

Младата певица, която сега търпи огромен интерес от многобройни ухажори, въобще няма намерение да завързва сериозни отношения с някое момче.

„Нямам приятел и нямам намерение да имам, защото не ме вълнуват тези неща. Много ми е рано за сериозни отношения. Аз съм труден характер и не си харесвам лесно някого. Засега съм отдадена изцяло на музиката”, казва певицата и допълва, че досега не е изпитвала голямата любов.

Всъщност, набедената за развратница Гери-Никол дори е девствена! Това разкриха съученички на 17-годишното момиче пред „Уикенд”. И казват, че напук на разхайтеното си поведение в клиповете, в живота момичето е доста скромно и все още не води полов живот. Иначе й допадали интелигентни момчета, които можели да задържат вниманието й по-дълго време.

Междувременно стана ясно, че Гери-Никол се е устремила не само към завладяването на родната сцена, но и към световната. Даже вече е получила запитване за съвместни дуети с чужди звезди.

Източник: HotArena.net, сн,: Фейсбук