„Влюбена съм! Много съм щастлива и в личен план, и в професионален!”, обяви Гери-Никол, но странно защо, така и не спомена в кого точно е влюбена. Двусмисленото и мълчание идва на фона на тревожни и упорити вести за раздяла между нея и боеца Дани Илиев. Още от края на лятото злите езици мълвят, че изпълнителката на ненадминатите стихове „Кой ще я бара яката дупара?!“ и MМA боецът са си били шутовете и всеки е поел по своя път.

През уикенда Гери-Никол се появи на малкия екран, за да промотира новата си песен, заради която феновете я набедиха за чалгаджийка, но и се наложи да отговаря и на въпроси за личния си живот.

„Аз в любовта не съм експериментатор и не съм хамелеон. В момента съм много влюбена“, казва тя, но на въпрос дали наистина са разделени с Дани Илиев Гери-Никол се запъва: „Няма да коментирам. Всеки може да си интерпретира както иска. С Дани сме в много добри отношения. Предпочитам да съм на хората в устата, отколкото на хората в краката!“, в типичния си стил поясни, без да разкрива нищо, Гери-Никол.

Варненката все още говори на диалект, но не колкото преди година-две, с радост установиха зрителите. И съвсем скоро може да се случи така, че да я видят в каталога на „Пайнер“.

Новото парче на наричащата се „аренби изпълнителка“ залита опасно към попфолка и феновете са недоволни, че звученето и лириките са бетер с тези на Емануела и Анелия. „Аз съм фенка на Камелия, Анелия и всички звезди. Харесвам попфолк музиката, няма какво да го крия. Мога да пея попфолк“, заяви с прегракнал глас в студиото Гери-Никол.

Със сигурност стилът й вече е готов за най-лекия жанр - Гери е свикнала да показва плът, пише „България Днес“. „Аз в песните пея за себе си, изливам си душата, искам хората да разберат коя съм аз“, казва Гери-Никол. Ето ви малко текст, за да разберете коя е Гери-Никол: „Гаси тока, пий ми сока, аз ги карам да танцуват даже и без кока. Хулиганка, калпазанка. Пикантна като мексиканка.“