Двете доскоршни дружки Гери-Никол и Дарина Йотова вече не могат да се дишат, защото са в съревнование за вниманието на Криско.

До скоро Гери-Никол бе фаворитката на рапъра и той я използваше за своя златна кокошка. Талев уреждаше участия из цялата страна на 17-годишната варненка, която стъпи на музикалната сцена именно с дуета си с него "Ела и си вземи". Втората ѝ песен "Момиче като мен" също е продукт на Криско, пише hotarena.net.

По време на "Х фактор" обаче ситуацията доста се променила в ущърб на Гери. Тя подканила Дарина да участва в музикалната надпревара и я запознала с Кристиян, без дори да ѝ минава през ума, че си прави мечешка услуга. Дарина стана трета на финала, но пък спечели първото място и професионалите планове на рапъра, изявяващ се и като продуцент.

Криско е обърнал гръб на Гери-Никол и я оставил да се оправя сама с помощта на богатите се родители. Сега той е взел под крилото си не по-малко талантливата и скандална Дарина и яко се е нахъсал да я прави звезда, както е видно, че умее.



Запознати твърдят, че краят на Гери-Никол е близо, а на нейно място ще застане не кой да е, а дружката ѝ Йотова. Тя усърдно работи по дебютния си сингъл под наставленията на Криско и парчето съвсем скоро ще е факт. Говори се, че Гери в момента снима нов клип на Хаваите и нищо чудно двете да влязат в пряк музикален сблъсък, пише "България днес".

Криско като си науми нещо, винаги успява, затова съвсем скоро всички ще говорят за Дарина, а не за изпълнителката на "Момиче като мен". Останалата трета все пак ще излезе големият победител, тъй като вече има подписан договор именно с продуцентската компания на Криско.

Не толкова добре се развиват нещата за финалистката Християна Лоизу, която ще работи със Саня Армутлиева и ще трябва да си почака, докато излезе дебютното ѝ парче.

Сн.: Фейсбук