Едва на 18 години, а Гери-Никол вече записа името си в българската музикална история, на път е да го направи и в световната. Тя събра погледите на всички в Америка, по време на звездното парти на Philipp Plein в Ню Йорк.

В ексклузивното й интервю за Umbrella Bar REFAN Magazine, тя споделя мечтите си, плановете и стремежите за близкото и далечно бъдеще, когато планира да реализира едно от най-големите си желания - да влезе в колаборация не с една, а с няколко световни личности.

Освен с международни величия, Гери-Никол, запитана дали би направила дует с фолк изпълнител, например Азис, тя отговаря:

"Аз не деля музиката само на два жанра- поп фолк и поп. Обичам да слушам доста стилове музика и бих направила различни неща, защо не и това. Нямам предразсъдъци. Ако даден проект ми хареса, бих се включила в него."

Радващ за многобройните й фенове е и отговорът, че би се съгласила да влезе в риалити формат като VIP Brother: "Обичам предизвикателствата. Ако нещо е достатъчно интересно като концепция, за да ме накара да се замисля да вляза, бих го направила."