Младата певица, която доброволно си призна, че дълго време е сама в леглото, вероятно е решила да сложи край на въздържанието.

Герито често се хвалеше, че никога през живота си не е имала приятел, дори в детската градина. Опита се и да си прави реклама, когато се обявяваше за девствена, но феновете не й повярваха и певицата реши да прекрати пиар акцията. Във вторник варненката се появи на участие в популярна столична чалготека, въпреки че се изявява в коренно противоположен музикален стил.

Това видимо не смути Гери, която превърна нощта в запомнящ се купон. Накрая всякакви задръжки паднаха и изпълнителката тръгна да оглежда мъжката "продукция" в нощното заведение, демонстрирайки, че си търси половинка. Певицата си хареса няколко младежи, но нито един от тях не успя за дълго да задържи вниманието й, пише "България днес".

Младите студенти под градус усетиха, че имат шанс да грабнат сърцето на Герито, и започнаха да я заспиват с предложения. По-смелите от тях дори се престрашийа да й пуснат ръце по гърба. Вдъхновена от мъжкото внимание, певицата започна да интимничи с някои от младежите и присъстващите станаха свидетели на прегръщане, търкане и натискане.

През последните месеци Гери беше свързвана с различни мъже. Най-шумната клюка гласи, че певицата е имала сексуални преживявания с футблония вратар Ники Михайлов. Категорични доказателства за тяхна връзка няма, но слуховете продължават да се носят като мъгла над Дунавската равнина. През лятото се появиха снимки на изпълнителката с тайнствен младеж, но така и не стана ясно кой е и дали е мачкал чаршафите с участничката в "X Factor".

На последното си участие рапърката беше облечена в зелена чалгажийска рокличка с ресни, която разкриваше нелицеприятна гледка. Певицата ударно продължава да качва килограми, което се отразява на визията й. Дупето й става все по-голямо, но тя продължава да се хвали с него и да го навира в лицата на почитателите си.

"Да намери време и поне един час на ден да прекарва в залата. Млад организъм е, бързо ще свали излишните килограми", коментираха гости на дискотеката, докато отпиват от чашите със пиртни напитки.