Младата звезда Гери-Никол отново се забърка в скандал. Изпълнителката на хита „Момиче като мен” обяви война на конкурентката си Дарина Йотова, която също като нея нашумя покрай участието си в музикалното шоу „Х Фактор”, пише "Уикенд".

Допреди няколко години двете девойки от Варна бяха много близки, но откакто славата ги застигна, загърбиха доброто си приятелство. „Дара се опитва да ме имитира. Няма лошо – нека се пробва”, изрепчи се наскоро Гери в телевизионно предаване.

Скандалната певица, за която се знае, че е племенница на митичния мафиотски бос Мето Илиенски, тръбяла наляво-надясно, че колежката ѝ Дара е жалка имитаторка, а дебютната ѝ песен не струва. „Ужасно парче с чалга звучене! По-добре да беше отишла в „Пайнер”!”, съскала изпълнителката срещу конкурентката си.



Запознати издават, че двете тийн сензации се познават от деца и дори били съученички във варненското музикално училище. Още на кастингите за „Х Фактор” Дара сподели с журито, че именно добрата й приятелка Гери-Никол я е убедила да се пробва в шоуто. С първата си поява на сцената наперената Йотова заяви, че иска да се превърне в поп звезда и сблъсъкът между двете дружки не закъсня. Конкуренцията сложи край на приятелството им, а в момента двете се ненавиждат.



Факт е, че и двете певици, които още нямат 20 години, се кълчат по сходен начин, с еднакви силно изрязани бодита, от които стърчат задниците им, имат и подобни прически.

Запознати издават, че откакто стъпи на голямата сцена, Гери-Никол съвсем се е главозамаяла. „Бързо забрави откъде тръгна!”, одумват я в светските среди. Младата звезда обърна гръб дори на рапъра Криско, който е автор на първите ѝ две песни. Именно хитмейкърът я изстреля на върха, ала сега Гери не искала и да чуе за него. „Та аз сега съм по-известна от Криско! Вече не ми е нужен”, похвалила се певицата пред приятели и заявила, че занапред ще работи самостоятелно.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук