Американският влогър Dro следи какво се случва на българската музикална сцена и периодично публикува в канала си в "YouTube" своите видеореакции, в които слуша и анализира различни песни на родните ни изпълнители.

След като Гери-Никол мина по реда си с английската версия на "Готина и луда", която озаглави "One Of A Kind", Dro остана с впечатлението, че българските изпълнители не умеят да пеят на английски.

Колоритното гримирано момче се озадачи от английското ѝ произношение и изтъкна, че в началото на песента почти нищо не ѝ се разбира.

Преди около седмица Dro е "разкостил" и новото международно парче на Андреа "Vitamin". За разлика от критиките за Гери-Никол, тук влогърът не спира да сипе суперлативи.

Около 10 пъти показва колко харесва Андреа - "She is very sexy!", за произведението ѝ отсича категорично: "I love this song".

Във видеореакцията си за "Vitamin" Dro на няколко пъти разкрива, че е очарован от произношението на фолкпевицата и заключи: "Извинявам се на феновете на Гери-Никол, но английският на Андреа е много по-добър от нейния".