За по-малко от 3 дни новата песен на скандалната Гери- Никол бе гледана 1 милион пъти. По този начин младата певица за пореден път постави абсолютен рекорд в историята на българската поп музика. Само няколко седмици след това тя вече е на път да издаде нови две парчета.

С кого ще бъде в дует в следващия си проект, какво парти подготвя за своя предстоящ 18-и рожден ден и има ли вече лична кола, четете в интервюто, което младата певица даде за 24chasa.bg:

- Гери, преди дни излезе третата ти песен I'm the Queen (от английски - “Аз съм кралицата”). За първи път не работиш с Криско. Има ли причина за това?

- Няма причина. Няма проблеми между нас. Просто решихме всеки да си тръгне по своя път и да си прави неговите неща, да опита нещо различно. Няма как винаги песните ми да са от един и същи човек. Трябва и аз сама да се опитам. И добре, че стана така, защото разбрах, че мога да правя музика и сама. До този момент не съм си вярвала, но ето че третата ми песен е най-успешна от трите. Пак направих някакъв абсолютен рекорд. Не съм го очаквала. Щастлива съм, че това, което правя, ми се получава.

- В новия си клип се превъплъщаваш в съвременна Алиса в Страната на чудесата. Как избра замъка в Равадиново за място на снимките?

- Нещо отвътре ми казваше, че това е точното място за този проект. Първо ми дойде идеята за заглавието и след това за замъка, защото за нашите ширини в България наистина е много красиво място. Просто си казах - там ще е. Усещам го. Имам много силно шесто чувство за нещата. Сюжетът наистина наподобява Алиса в Страната на чудесата. Това беше идеята. Цялата песен е под мотото “Да живее кралицата, кралят е мъртъв”. Пише го и по зайците, които са около мен. Песента е за феминизма. Искам да демонстрирам как една жена може да бъде по-силна от мъжа. Затова много жени, като я чуят по клубовете, избухват. За мен е важно да им вдъхна увереност.

- Този път работиш с малко по-различен екип. Имаш нов режисьор - Ники Нанков. Какво наложи промяната?


- В началото тръгнах да работя отново с Валери Милев и по този проект, само че имахме различни гледни точки върху нещата. Моята идея си беше да е в Равадиново, исках там да снимам клипа. Валери имаше друго виждане за самата песен, но аз все пак исках да разчитам на вътрешното си усещане. Тогава разговарях с Ники и той ми каза, че също го вижда да е в замъка.

- За стила си отново ли се довери на същия стилист, с когото работи и по предните проекти?

- Да, но този път майка ми главно ми избра дрехите. Заслугата за цялостния стайлинг е нейна.



- След седмица навършваш 18. В момента караш шофьорски курсове. Имаш ли вече своя кола?


- Да, имам кола, но не я карам аз. Занапред ще започна да уча малко по-сериозно листовките. Искам да взема книжка, защото много ми се кара. Колата е “Порше Кайен”. Искам точно този да е първият ми автомобил и като цяло да карам джип занапред. Това е важно за мен. Не знам защо съм се спряла точно на голяма кола. Няма конкретна причина. Просто така реших. (Смее се.)

- Плануваш ли парти за празника, или имаш участие в същия ден?

- Не, нямам участие. Имам в дните преди и след това, но самия ден съм си го освободила. В момента организирам партито как точно да се случи. Много обичам рождения си ден и ще посрещна 18-ата си годишнина подобаващо, така че да я запомня. Искам да бъда с най-близките си и да се забавляваме заедно, защото все пак емоцията остава. Не съм взела конкретно решение дали да се случи във Варна или София.

- Тази година завършваш. Имаше известни колебания дали да продължиш образованието си в чужбина, или тук. Взе ли решение вече?

- Все още имам колебания. Със сигурност знам, че по някое време ще замина за чужбина, но не съм много сигурна кога. Времето ще покаже. Знам, че в един момент просто ще го усетя и ще го направя.

- В социалните мрежи пусна загадъчна снимка с рапъра 100 кила. Какво ви свързва? Общ проект или просто приятелство?

- Със 100 кила сме много близки приятели и в момента работим по един проект. Скоро предполагам, че ще го пуснем. Имаме обща песен - да. Работим по нея, но не знам кога точно ще излезе. Ще е след лятото, защото в момента работя по мой самостоятелен проект отново. Следващата песен ще е нещо доста различно. Ще експериментирам. Искам да покажа на хората, че мога да бъда различна.



- Една от участничките в последния сезон на “X Фактор”- Дарина Йотова, преди дни също пусна нов клип. Вие сте познати и в реалния живот. Във визиите и в сценичното ви поведение има много общи неща. Феновете определят проекта като опит за създаване на втора Гери-Никол. Намираш ли тези прилики?

- Да, не ги намираш само ти тези прилики. Не ми го казваш само ти. Много хора ми го казват дори когато ходя по участия. Няма лошо да имаш конкурентен продукт, стига да е различен. Когато аз се появих, музикалните компании много се запалиха във влагане в новите артисти. Няма лошо. За всеки има място да се изяви.

- Скоро беше на участие в Македония. Как те приема публиката там?

- Чувствах се като една голяма голяма звезда. Хората се отнасяха, все едно съм тяхна звезда. Вървях по улиците и нямаше човек, който да не ми каже името и да не пожелае да се снима с мен. Бях много изненадана, че съм толкова популярна там. Въобще не съм предполагала, че е възможно. Чувствах се като във филм. Все едно не бях аз. Пред клуба имаше опашка. Видях много положителна емоция в очите на всички.

- Преди година започна да тренираш усилено във фитнеса? Продължаваш ли?

- Да. Тренирам доста. Ходя и на кикбокс също. Сега започвам и танци - рага денс. Ходила съм и преди, но бях спряла и сега смятам да ги подновя и да поемам тренировки, колкото мога.