Политиката и шоубизнесът от уикенда няма да са същите, след като Гери-Никол ще озвучи събора на БСП на Бузлуджа, макар и предварително. Младата сензация в българската музика може и да изправи косите на червените бабички, но със сигурност ще привлече много млади фенове на Столетницата, която отчаяно се нуждае от прилив на членска маса. Идеята да се покани най-вървежната певица у нас е на депутата Кирил Добрев, а шефката на партията Корнелия Нинова я приела повече от радушно, издадоха запознати пред Hotnews.bg.

Традиционният събор на БСП на Бузлуджа се провежда в събота и неделя, като социалистите се събрат в местността "Историческа поляна". Преди това -в петък, ще има младежка конференция,която ще бъде закрита с купон, на който ще се вихри Гери.

Гери-Никол е с топла червена връзка в столетницата, а не е изключено да се изяви и по време на кампанията за евроизборите догодина. Тя вече е подгрявала кампанията на президента Румен Радев и затова направила отстъпка на БСП. Вместо за 6 бона, каквато е тарифата й в момента, тя се навила да пее за 5, защото се надява да участва в кампанията на европейските избори догодина. По програма на самата историческа поляна социалистите ще разтърси Горан Брегович.