Докато мнозина обвиняват Гери-Никол за поредните провокации в новата й песен „Напрао ги убивам“, тя обясни в интервю за Дарик, че отново е разбрана погрешно.

Гери-Никол пеела за влакове и математика и според нея текстът й изобщо не бил скандален. "Идеята ми за песента беше да пресъздам обстановката на последния учебен ден. Както всички знаят, тази година завърших 12. клас. На едно място в текста се казва:

„Начертай го, брат, нали сме ученички“. Тук имам предвид, че всички чертаем линии, окръжности, триъгълници в час по математика. Иначе всеки си има въображение и може да го приема по различен начин. Аз ви казах какъв е бил моят замисъл.“

„Песента завършва с думите „Пуф-паф“, с Килата стягаме багажа и потегляме с бързия влак нанякъде. Аз нито пия, нито пуша. Това е изцяло мое решение – предостатъчна съм си сама. Честно казано, не искам да уча хората на нещо, което аз правя. На мен просто не ми допада. Въпреки това хубаво е младите също да се въздържат от тези неща, защото не е добре за тяхното здраве“, каза още Гери. Попитана как според нея влияе на децата със своите песни, тя беше лаконична:

„Според мен не влияя негативно на подрастващите, тъй като аз не съм възпитател. Моята работа е да бъда артист, примерните хора се намират на други места, не се възприемам за някаква учителка. Децата трябва да се кефят на това, което чуват".