Поп певицата Гери-Никол е получила уникален подарък от родителите си, а именно чисто ново "Бентлил". Цената на подобно возило варира между 200 000 и 250 000 лева.

Парите не са проблем за семейството на Гери-Никол. Родителите й са доста заможни и искат да подарят на единственото си дете така мечтаната от него кола. Новата играчка на изпълнителката е пълна с екстри. Скъпарското возило блести яко отвътре и прилича на дискотека, когато се влезе в тунел.

Герито отпразнува 22-ия си рожден ден шумно в курорта Св. св. Константин и Елена. На един от най-тузарските плажове в България певицата събра най-близките си приятели, за което писа първи HotNews. Купонът започнал от обяд и приключил чак в ранни зори.

Едва на другия ден Гери отскача до Варна, за да се види с родителите си. Певицата изобщо не подозира за подаръка, който я очаква. Яката дупара води семейството си на заведение. Родителите на Гери не дават индикации, че ще й подарят нещо. След края на вечерята семейството пожелава да се разходят заедно из морската градина. Водят я на паркинг, на който е спряла колата, вързана с панделка.

Koгато баща й дава ключовете, Гери не може да повярва. Тя вече е горд притежател на така мечтаната от нея кола. Изпълнителката не може да си намери място от вълнение. Тя изпада в екстаз. Веднага се качва в "Бентлито", за да го пробва. Гери пори широките варненски булеварди в продължение на няколко часа, ала те не са достатъчни, за да се нарадва на луксозната кола.

Единствено Гери се притеснява да шофира, когато има огромен трафик. Тя лесно се изнервя от тежкото движение. Затова, когато трябва да пътува в час пик, тя дава ключовете на любимия си Дани Илиев, който също така има афинитет към скъпите и бързи коли, пише "България Днес".