По време на пандемия Гери-Никол се изфука с екзотични преживявания далеч от страната. Певицата изсипа достатъчно снимки в социалната мрежа, че всички да и завидят къде е. Мястото обаче остава закодирано с хаштагове от рода на tropical, а спрямо екзотиката, която я заобикаля, можем само да гадаем къде пъчи "яката дупара" изпълнителката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Прави впечатление и банските, с които Гери се разхлажда в жегите - целите украсени с лъскави камъчета. Дизайнерските творения са дело на модела и танцьор Елена Виан, става ясно от постовете, на които е тагната от варненката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Ваканцията на Гери-Никол предизвиа много реакции не само от страна на феновете на сладураната, но и на много популярни родни звезди, сред които забелязахме имената на Преслава и плеймейтката Жанета Осипова. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Някои от споделените кадри и видеа обаче предизвикаха и фенски възмущения. Ето защо: "Аз я харесвам,но това не ми допада идва ми в повече,на клипове си достатъчно провокативна тук ми идва като порно на камера безплатно и евтитино!", пише Дейна. Друга девойка пък я захапва така: "Леко леко да не намокриш грима, че ще останеш с 100 последователя на кръст.... Защо!? Защо ли!? Еми защото ако те видим без грим целия народ ще се оплаши".