В най-романтичния град отиде Гери-Никол с новото си гадже. Яката дупара и тайнственият мъж, пленил сърцето й, са на почивка във Венеция.

Влюбените гълъбчета се наслаждават на плаване с гондола из каналите на града на любовта. За няколко дни във Венеция те успяват да обиколят повечето от забележителностите, сред които и... музеи. А вечер се наслаждават на невероятно вкусната местна кухня, гарнирана с италианско вино. Това е първа романтична почивка за Гери и новото й гадже. Певицата и половинката й не са сами. С тях е и друга двойка, с която са изключително близки.

Варненската изпълнителка и новото й гадже са заедно от няколко месеца, а нещата между тях ставали все по-сериозни, издават близки до Яката дупара. Гери още не искала да издава кой е новият мъж в сърцето й. Тя не официализира веднага и предните си връзки с рапъра Капо Верде и ММА боеца Дани Илиев.

Гери-Никол отново прикова погледите към себе си. Ала този път не с разголени снимки на пищната й гръд или на яката дупара. Варненската певица се разходи из Венеция с маркова рокля, чиято цена е близо 1000 долара, показа проверка. Облеклото на световноизвестния дизайнер Christopher Esber е плътно по тялото на Гери. Черната рокля е последен писък на модата. Няма огромно деколте, с което сме свикнали певицата да се разхожда насам-натан.

Едно от първите сериозни гаджета на Гери-Никол очаква дете. Рапърът Капо Верде ще става баща съвсем скоро. Половинката на бившия на Гери-Никол е бременна, разкри музикантът. За рапъра и Яката дупара се твърдеше, че са пред сватба, ала отношенията им се развалят и Гери не отиде до олтара с него.

"Най-важният ден за мен, денят на моето момиче. Това, което научих от теб и преживях с теб, не мога да го сравня с нищо друго досега. Съвсем скоро ще си и майката на моята първородна рожба", пише култовият изпълнител Капо Верде.