Любимката на СЕМ Гери-Никол имала вечерен час в Турция – в продължение на два дни с Александър Моллов снимали видеото към „Готина и луда” в местността Кападокия и тя си лягала в 20 ч, научи „Монитор”.

Рокадата обаче не била наложена от майка й, която избрала лично еротичния стайлинг на певицата, а от графика за излитането на въздушните балони.

Любимката на Криско трябвало да стане в 3 ч, за да мине през грим и прическа и по изгрев да снима на фона реещите се балони
които са атракция в цял свят.

Само два дни след премиерата си в YouTube химна за „яката дупара” генерира над милион гледания и торнадо от хейткоментари в социалните мрежи.

„Текстът не е просташки, той е ориентиран към младите хора, които ми се кефят. Като пея песента, за мен е важно да ги виждам усмихнати в клуба, ръцете да са горе и да се забавляват. На който не му харесвам като творец има опцията просто да не ме слуша. Ако отдели ценно време да седне пред компютъра и да ме коментира, с добро или с лошо, аз съм щастлива, защото значи, че все пак съм му интересна”, обясни наскоро пред „Дарик” варненката.

Обвиненията, че в продължение на 3 минути възпява задните си части и това не е особено възпитателно, певицата тушира с друга трактовка:

„Песента е за независимостта на едно момиче – че ако иска, то може да разбие всичко с бухалка, да се качи на балон, че мъжа трябва да слуша жената. Аз пея „респект или шамари”. В момента Гери-Никол записва и четирите си сингъла на английски, като предпоследният – I'm the Queen, бе споделен във Фейсбук профила на ливанското Radio 1 и предизвика възторжени сравнения с Риана.

Старлетката мечтае да покаже „яката дупара” и в САЩ, където по всяка вероятност ще продължи образованието си. Тя още не е решила каква специалност иска да запише, а в момента е частна ученичка и се готви за изпит в колата преди участие.