Малката Гери-Никол не се свени да демонстрира плът не само в клиповете, но и в изпълненията си на живо.

Певицата, която още няма 18 години, се появи на последното си участие в столичен фолк клуб в садо-мазо костюм. Въпреки че по статут се води ученичка, варненката не се поколеба да покаже в буквалния смисъл всичко от себе си пред любопитните очи в чалготеката, пише „Всеки ден".

Протежето на Криско уж се прави на невинна и скромна в редките си публични изказвания, но в действителност е толкова разкрепостена, че и звезди от розовите филми могат да й завиждат. Във въпросния клуб, в който пеят основно чалгарки, тя си показа всички „скъпоценности". Момичето бе избрало за облекло черно прозрачно боди и червена лачена пола, от която висяха черни каиши. Цепката на малката Гери беше до хълбока и при бурните танци се виждаше всичко под полата й. А отдолу тя не се беше престарала да се прикрие. Там беше само мрежестото й черно боди. В бара масово се питаха има ли под него гащи, или не. Защото бельо не се забелязваше.



По време на 40-те си минути пеене момичето не спря да танцува и подскача по сцената. Гери-Никол постоянно се провикваше в микрофона и следеше публиката да се забавлява. Тя се снимаше, гушкаше и вдигаше наздравици с всички желаещи. Особено с мъжете, в които не отказваше да сяда и да се отърква.

Ученичката показа завидно самочувствие и увереност на сцената. „Не мога да повярвам, че е само на 17 години. Това не е нормално поведение, та тя е все още дете. Как може да се държи толкова предизвикателно?", питаха се присъстващи в заведението.

Припомняме, че Гери предизвика публичен скандал, като лъсна почти без дрехи в последния си клип, а след това и се появи провокативно облечена и на раздаването на музикалните награди. Изпълнителката, чието поведение беше обсъждано дори в парламента, редовно твърди, че в клиповете си залага на чисто художествена визия и в живота е много различна. Тя държи на версията, че е невинна и не се старае да провокира мъжете.

Страда от комплекс, че е дебела

Гери-Никол вероятно страда от комплекс за малоценност, свързан с излишни килограми. Тя последва примера на Андреа и се втали с фотошоп. Благодарение на компютърната програма певицата свали 6-7 кила от телцето си. Но само по снимките, които преди това са минали през предварителна обработка. 17-годишното момиче е много ниско и затова даже малкото й излишни мазнинки личат от километри. То не може да се похвали със слаби и дълги крака и ръце, нито с тънка талия, но на снимките крачетата й са видимо издължени, а кръстчето й е като на осичка.

сн.: Фейсбук