С домашен миниескалатор се фръцка Гери-Никол, какъвто ползваше и в студиото си Слави Трифонов, след като претърпя редица костно-ставни травми.

Гери-Никол, разбира се, ползва движещите се стъпала не заради здравословни проблеми, а за да отслабне и да оформи още у по-яка „дупара", както нарича задните си части, които възпя в онова дълбокомислено и философско парче, пише „България Днес“.

Ето и хапливият поздрав на Евгени Минчев към певицата в последното издание на рубриката му: Мислех си тези дни, че скоро не съм виждал Гери Никол. А тя сигурно е била на шопинг за да попадне на този джемпър, носещ ми асоциации с Париж, когато Бриджит Бардо беше световен идеал за красота. Но няма да сравнявам Гери с моден идол, нито пък с Бардо, само се чудя как, защо и докога, певицата ще плува в океана от колебание докато намери собствен стил. Този цвят изобщо не подхожда на тена на госпожицата, изработен по кой знае каква технология. Самият тен е като захабена първа страница на ръководство по съхранение на машинни части. Тук може би са добавени равни части грес, пясък и машинно масло. Кройката на облеченото никак не е далеч от мантата на една хигиенитска, е, признавам, че материята наистина превъзхожда обичайните дочени платове. Това в ръката на Никол ексцентрична пура или цигаре е, дано не е пиратка, подготвена да заличи всичко описано от мен, което ще е едно добро начало. Иначе- браво за красивото изумрудено кръстче.