Поп певицата Гери-Никол се изфука с ултра скъпи подаръци за 22-ия й рожден ден, видя HotNews. Макар и завоалирано да позира с тях, всеки който разбира от луксозни марки, ще забележи комплектът чанта и шапка на Christian Dior. Само чантата струва около 5 бона, а шапката е поне на половината от тази сума, коментират запознати. Това обаче е нищо в сравнение с бляскавия часовник, който демонстрира в сторито си, целият обсипан с диаманти. Неговата стойност е поне петцифрена сума.

Лъскавите придобивки обаче не са подаръци от любимия й Даниел Илиев, който е ММА боец и едва ли разполага с такива тежи суми за глезотийки, коментират в средите. Луксозните вещи са от родители и роднини на Гери, които обичат да я обгрижват като истинска принцеса.

За момента не става ясно с каква изненада я е зарадвал спортистът, но едва ли надхвърля и половината на стойността на чантата на Dior, в което няма нищо лошо, защото както често казваме - важен е жеста, а не колко струва подаръка. А и все пак певицата е от заможно семейство и е презадоволена от луксове.

От публикуваните истории в социалната мрежа, Гери демонстрира парти в клуб на морето, но из между гостите показа единствено свои приятелки. Дали лошото момче Дани Илиев е бил сред присъстващите, насочи подозрения за евентуална раздяла. Но едва ли... доказателството е снимка на която влюбените гълъбчета мерят луксозните си играчки. Татуираната ръка на втория часовник със сигурност е тази на Илиев, който както знаем е доста обрисуван.

Тортата по случай 22-ия рожден ден на Герито също е внушителна - огромна, бляскава и в златно. Името на певицата е изписано с огромни букви, за да се знае за кого е.