Гери-Никол спокойно догонва емблематичния Веселин Маринов заради обилното си потене. За разлика от любимеца на зрелите дами обаче малката поп дива е вир-вода от неспирни и изтощителни танци, забеляза репортер на „Всеки ден", докато Гери извиваше глас в столичен клуб.

Въпреки че стичащата се от нея пот е доста неприятна гледка, изпълнителката на „Момиче като мен" танцува като луда с балета по сцената, а мъжете се кефят на еротичните й движения и гледката, която се разкрива от разголените й тоалети. „Похвално е, че танцува. Атрактивна и нахакана е, а на сцената изразходва доста енергия, която очевидно бушува в нея. Няма как да не е цялата мокра, все пак", коментираха присъстващи на изявата й.

Танците са любимото занимание на 17-годишната ученичка, което съпътства целия й живот - от малка ходи на уроци по модерен балет, а отскоро се занимава и с рага денс. Уменията й на дансинга определено си личат, смятат всички зърнали я на живо. Тя вече има свой балет, с който обикаля из дискотеките в страната и показва уменията си и колко е пластична. „Хората трябва да ме харесват такава, каквато съм", самоуверено казва Гери, която не се притеснява да се раздава като за последно на дансинга повече от професионална балерина.



„Танцува много добре, явно взима пример от световните величия в поп и денс музиката и се опитва да им подражава. Дава на публиката не само пеене, но и шоу", хвалят я очаровани от движенията й на сцената.

Ако при Гери-Никол изхвърлянето на телесни течности е съвсем в реда на нещата, то при Веско Маринов е по-скоро феномен. Той не мърда много по време на сценични изяви и е повече от странно защо е като излязъл току-що от басейн с все дрехите си. Ендокринолози дори допускат, че бардът има сериозен проблем с обмяната на веществата. Според самия Веско обаче той се поти, защото е много емоционален и се вживява.