Гери-Никол е твърдо решена да бъде на финала на шоуто „Като две капки вода”, обявиха от екипа на предаването по повод слуховете, че тя иска да скъса договора си за участие. Факт е, че младата изпълнителка тръгна с гаф в Капките, като не се справи добре с образа на Лейди Гага, а после се обиди от критиките на Димитър Ковачев-Фънки, член на журито. Тя груб му отвърна, но днес си е налегнала парцалите и бачка яко. Затова причините били две-критиката на феновете й, които не й спестиха истината, че е твърде високомерна и много покани за участия, буквално засипали я след старта на предаването.

Гери-Никол била наясно колко допринася шоуто за популярността й и затова рязко сменила отношението си към журито и колегите в Капките. "След първия ми мъжки образ в предаването, в следващия лайв бутона на късмета избра да изпълнявам песен на Cardi B, първата жена- рапър, номер едно в класацията на Билборд“, разказва развълнувано Гери-Никол, която се подготвя за новото си преобразяване в „Като две капки вода“. „Cardi B. е един от изпълнителите, които ме вдъхновяват. Наистина се зарадвах, че тя ми се падна като моя следваща задача, но това не означава,че ще ми бъде лесно, напротив. Моят и нейният тембър са доста различни. Тя е от Бронкс и акцента, с който говори и пее е специфичен, също така има лек говорен дефект“, допълва певицата, която работи по автентичните акцент и звучене.

Марги Хранова ще даде съвети на Софи Маринова за преобразяването й в естрадната певица. По време на следващия лайв Софи ще трябва да се преобрази именно в Марги, опитвайки вкуса на естрадата. Марги Хранова за първи път ще се изправи пред предизвикателството на танците за образа на Дженифър Лопес. „Упражнявам се сериозно с балета, тъй като в това парче има изключително много танци“, коментира тя. Боби ще трябва да се превърне в истински вихър с Джеймс Браун, а Константин ще донесе балканското звучене с образа на Василис Карас. Златка ще заеме едно от многото превъплъщения на Мадона, а кое ще бъде то зрителите ще разберат в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA. Славин ще влезе в образа на Кристина Агилера, а Иван Юруков ще се превърне тийнейджъра, завладял сърцата в България и по цял свят – Кристиан Костов.