Гери-Никол смъкна осем кила за две седмици, научи „Всеки ден". Гладуването на скандалната тийнейджърка явно е дало резултат тъй като за отрицателно време певицата успя да постигне желания резултат и да нажежи страстите с още по-провокативна визия.

От известно време насам Гери-Никол се беше вманиачила на тема „отслабване" и беше изхвърлила от менюто си почти всички калории. Близки до изпълнителката разказаха, че злостните коментари по повод тресящите се телеса на момичето й докарали страшни комплекси и тя била готова на всичко само и само да се втали.

Доволна от загубените си сланинки тийнейджърката с разюздано сценично поведение се показа по бански и този път събра очите на почитателите си в точка. „Мале, това наистина ли си ти?", „Какво е станало Гери? Стопила си се!", „Леле, само да ми паднеш!", бяха само част от коментарите под фотото, документирало изкусителното тяло на изпълнителката на „Момиче като мен".

Близките на младата звезда много се притесниха от нечувания й хранителен режим особено след като в публичното пространство се разчу, че е започнала да припада по участия.

„Дано вече след като изглежда добре, да се успокои. Рискува да си докара някоя болест в противен случай. Притеснени сме за нея", коментират приятели на тийн идолката.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук, Инстаграм