Прохождащата певица Гери-Никол, която нашумя покрай участието си в последния сезон на "Х фактор", е решила да се насочи към чалгата, научи "България Днес".

Изненадващо за повечето симпатизанти на новото попълнение в родните арендби среди, блондинката се възхищава на много от известните чалгаджийки, като най-голямата й любимка е Алисия.

Гери следи с интерес творчеството на любимата на Ники Михайлов и двете дори са създали близко приятелство, което демонстрират в социалната мрежа с лигави коментари под снимките си.

Красавицата от Варна впечатли всички с таланта и харизмата си в музикалното състезание и въпреки че не стигна до финал, вече жъне успехи на музикалната сцена.

Гери-Никол беше любимка на рапъра Криско още от началото на шоуто и двамата дори записаха общо парче, което бързо се сдоби с нечуван успех.

Злите езици твърдят, че бащата на талантливата девойка е прочут адвокат в морската столица, който е финансирал изцяло видеоклипа й с Криско и дава мило и драго щерка му да се превърне в звезда.

Варненката осъзнала бързо, че единственият жанр, който може да я задоволи финансово и от който да изкарва луди пари, е попфолкът.

Наблюдавайки развитието на прочутите имена в чалгата, Гери се виждала именно сред тях и била категорична, че един ден ще се докопа до славата.