Навършила пълнолетие, певицата Гери-Никол е готова да напусне семейното гнездо, пиш ПИК.

Нахаканата варненка се мести да живее в своя собствена къща, твърди столичен вестник.

За разлика от редица свои връстници Гери няма да плаща наем, да живее в едностайно жилище, за да вкуси от горчивината на живота, а ще се нанесе в чисто нов палат, обзаведен по последните модни тенденции в интериорния дизайн.

Двуетажната къща, в която блондинката съвсем скоро ще се шири, е подарък от таткото на певицата. Бащата на Гери, за когото е известно, че е мастит адвокат в морската столица и дава мило и драго за дъщеря си, вече е задействал процедурата за закупуването на имота.

Очаква се палатът да отвори врати за новата си собственичка след година и Гери да се нанесе в собствения си дом.

Скандалната изпълнителка вече се е заела с обзавеждането на къщата. Гери избира мебелите, съветва се с дизайнери и фучи по магазините, готова да троши пачките на баща си.

Ултраскъпият подарък, който певицата ще получи, не учудва никого от обкръжението й. Гери е свикнала да е глезеното дете на мама и татко и да е презадоволена.

Дни преди да навърши 18 години, певицата получи първия си скъпарски армаган. Тя се похвали, че вече си има собствен автомобил "Порше Кайен". Говори се, че за луксозното возило семейството на поп дивата е пръснало колосалната сума от 100 бона.