Поп певицата Гери-Никол, която само преди броени дни скандализира с новата си песен „Готина и луда”, е „за” идеята да направи дует с другия най-коментиран изпълнител в последната седмица – Фики Стораро.

„Да, разбира се. Защо не? Харесвам фолка, слушам колегите и им се кефя”, обясни пред bTV отличничката на X Factor. Дали „яката дупара” ще търси Издислав в нов музикален проект, обаче все още не е ясно.

„Хората често бъркат артиста с човека. Това, което виждате в песните и клиповете ми, е само образ. Зад него се крие невинно русо момиче на мама и тати”, каза още Гери, като допълни, че родителите й подкрепят професионалните й решения. „Баба ми живее на друго място, но когато се видяхме с нея, тя започна да ме нарича „яката дупара”, смее се още певицата.

Запомнящото се словосъчетание е част от песента й „Готина и луда”, в чийто клип тя се раздава с кръшни танци по оскъдно облекло. Най-много храна за зевзеците даде обаче „екзистенциалният” въпрос „Яката дупара кой ще я бара?”, който е изпят по-скоро на диалект. Встрани от текста и разкрепостеното поведение на старлетката, видеото спечели доста позитиви. Част от снимките към него певицата засне в турската област Кападокия.

„Станах в три сутринта, за да мога да си направя прическата и грима. На мястото трябваше да съм в шест, защото само тогава пускат балоните”, обясни още варненката.

Премиерата на „Готина и луда” се проведе в началото на тази седмица, като стана достоен конкурент по отзвук в социалните мрежи на английския сингъл на Фики Is This Love. Заради лошото му произношение меломани започнаха шеговито да питат „Къде е Издислав?”, като дори посветиха на него няколко страници във Фейсбук.