Хване ли нещо Гери-Никол, не го пуска докрай! Така прави яката дупара и с мъжете. Отскоро варненската изпълнителка има ново гадже. Герито се залюби с колегата си Kapo Verde от тийн бандата БНР. Истинското име на младежа е Мариян, а Гери е луда по него, издадоха близки до яката дупара.


Изпълнителката толкова е хлътнала по половинката си, че не го оставя да диша. По време на участията на момчето Гери е неотлъчно зад сцената и го пази. Когато Kapo Verde има изяви в София, където Гери вече живее, тя тръгва заедно с половинката си и чинно чака Мариян да свърши ангажиментите си. Гери изкъсо следи какви ги върши Мариян, докато пее и куфее зад микрофона. Скрита зад сцената, яката дупара зорко следи с очите си как се представя гаджето и дали заглежда други мадами. "Много е ревнива! Това е първото й сериозно гадже", издават от антуража на певицата.


Яростната ревност на Гери е причината тя да посещава и всеки мач на ЦСКА-София. Мариян е луд фен на "армейците" и не пропуска среща от родното първенство. Певицата все по-често е забелязвана на "Армията" в агитката на ЦСКА, където Мариян е сред най-известните лица. Именно заради това Гери посещава срещите на тима от "Борисовата градина". Тя се бои, че някой може да й открадне гаджето, и затова го придружава навсякъде. Варненката все още не е потвърдила за връзката с връстника си. Тя избягва да говори за личния си живот.

източник: "България днес"