Новоизгрялата скандална изпълнителка Гери-Никол вече не мърда никъде без личната си охрана, научи „Всеки ден".

Запознати твърдят, че богатият й баща бил доста притеснен от интереса, който предизвиква тийнейджърката у млади и стари с фриволното си поведение. Това го провокирало да вземе сериозни мерки и да подсигури безопасността й.

Непълнолетната красавица не можела да си подаде носа навън, без да бъде придружена от някое от момчетата, които били инструктирани да я държат далече от „лудите" фенове, причакващи я на всеки ъгъл. Свободата липсвала на момичето, но тя била готова да я жертва в името на кариерата си, твърдят близки нейни приятели.



За да не създава дискомфорт на Гери, баща й наел млади момчета - на не повече от 25 години, но с достатъчно внушително телосложение. „Не искам да се притеснява, че трябва да ходи навсякъде с чичковци. Тези момчета са добре обучени и им имам пълно доверие като на професионалисти", разказвал баща й. „Възрастта не е от значение. Дъщеря ми също е срамно млада, а виждате колко добре си върши работата. Гери е буйно дете. Знам, че не й е приятно някой да й виси на главата постоянно, но предвид нарастващата й популярност и небивалия интерес към нея, тези мерки са задължителни", твърдял още бизнесменът.

В момента изпълнителката на „Момиче като мен" снима клип към новата си песен на Хавайските острови. Кой я придружава не става ясно, но че на новия проект е даден силен старт, е повече от очевидно. Според запознати песента обещава да взриви отново музикалните класации и да затвърди позициите Гери-Никол на сцената. На кадрите от видеото, които лично тя разпространи в мрежата, става ясно, че тийнейджърката искрено се забавлява на екзотичното място. Тя не възнамерява да изневери на стила си и ще продължи да провокира моралистите с отявлена еротика и скандално поведение дори повече от досега.