17-годишната блондинка се оказа истински пожар.

Тя набързо се превърна в най-отявлената бръмчалка на нощна Варна, където благодарение на протекциите си в различни клубове тя е чест гост до ранни зори, противно на писанията в закона, пише „Всеки ден“.

Според правилата лицата под 18-годишна възраст нямат право да присъстват на забави по тъмно, освен ако не са в компанията на придружител.

Оказва се, че Гери-Никол е достатъчно хитра и благодарение на чара си е успяла да си уреди място в най-известните и посещавани нощни заведения, без да е в компанията на майка си или баща си. Красавицата е завъртяла на пръста си двама братя, с които излиза от няколко седмици насам.

Момчетата, на възраст малко над 20-те, са синове на варненски богаташ, който развива бизнес със заведения, ситуирани както в центъра на морската ни столица, така и по крайбрежната алея. Талантливата Гери се оказала и палава, тъй като успяла незабелязано един от друг да прилапа в ръцете си и двете богаташки синчета, които давали мило и драго, за да са в компанията на синеокото девойче.

Именно благодарение на близостта си с братята певицата, нашумяла с участието си в „X Фактор“, успявала да влезе във всички модерни клубове във Варна. Блондинката винаги била с протекции в клубовете и при евентуална проверка от органите на реда тя веднага щяла да намери сигурно място, където никой няма да я закачи за възрастта й.

17-годишната Гери-Никол е единствената, която проби истински след края на последния сезон на „X Фактор“, и то благодарение на собствения си хъс, амбиция и средства. В риалити формата тя бе сложена в триото „Суит Сикстийн“, но варненката бързо предпочете собствената кариера пред тази с още две момичета.

Едва на 16, тя безпардонно се скара с тях и ги заряза, тръгвайки по свой собствен път. Момичето влезе в орбитата на Криско и така на бял свят се роди първият им дует „Ела и си вземи“, който безспорно е единствената българска поп песен, която се превърна в хит това лято.