Ирена Георгиева - майката на поп певицата Гери-Никол е тази, която наставлява всяка стъпка в кариерата на популярната певица. Това разкри самата звезда и определи родителката си като свой духовен учител, който я мотивира да гради кариерата си.

"Тя е човекът, който постоянно ме ръчка да правя клипове, да слагам снимки в Инстаграм. Мама се вълнува много повече от мен самата за тези неща, които се случват в социалната мрежа . Това не съм го споделяла никога, отварям кутията си с тайни за първи път", призна лолитката пред Гала в "На кафе". "На мен често нещата ми идват по детски, но тя е тази, която ме бута и ме мотивира да направя дадено нещо. А ако ме питате мен, това което повече ме вълнува е да излизам с приятели, да се забавлявам. Добре, че е мама да ме контролира да подхождам по-сериозно", поясни още Гери.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

Г-жа Георгиева дори била тази, която насърчила дъщеря й да покаже любимия си мъж в социалната мрежа, като преди това самата тя щракнала ММА боецът Даниел Илиев с детето си. "Тя е по-добра фотографка и от професионалните. Не знам как винаги успява да уцели ъгъла, светлината, най-добрият ми профил. Прави уникални снимки!", похвали я още изпълнителката.

През януари певицата и Дани Илиев бяха на романтично пътешествие в Тайланд, а с тях била и майката на Гери, която празнувала рожден ден, стана ясно още от интервюто й. "Първоначално и двамата искахме да запазим чувствата си далеч от публичното пространство, но в един момент ги разкрихме, защото и двамата го поискахме", каза още Гери-Никол. "От доста време е имал интерес към мен, но аз винаги съм се държала към него приятелски. Запознахме се в дискотека в Слънчев бряг, където имах участие. Привлякохме се с поглед някак си. След това реши да ме потърси, в последствие излизахме няколко пъти с общи компании... И така тази искра се запали и след това прерасна в огромен пожар. Ние и двамата сме доста откачени. Мои приятели се чудят как съм успяла да намеря свое копие, толкова луда глава като мен. Опитваме се да овладяваме нещата", откровенна е варненската фурия.

Гери-Никол изтъкна, че Илиев е много добро момче, земно и с чиста душа, противно на бойните спортове, с които се занимава. Единственият недостатък, който изтъкна е.... "Господинът е болно ревнив! Но все пак си имаме доверие, все пак сме зряли хора", отсече певицата.