На 17 октомври от 22.00 часа на емблематичната сцена в Sofia Sound Factory ще посрещнем новите герои на техно бъдещето!

Парти серията Future Heroes на Метрополис вече няколко години представя за първи път в България следващите големи имена на световната електронна сцена.

Новите артисти, с които ще се запознаем са един от най-бързо развиващите се италиански диджеи в момента - Markantonio (IT, Analytic Trail) и изгряващата звезда Lerio Corrado (IT, Bauns Music), както и очарователната Rebekah (UK, CLR).

За втори път в рамките само на година Метрополис канят у нас Markantonio, а скокът в неговото влияние и популярност в света на електронната сцена вече е огромен. Фактор на сцената в страната си още от края на 90-те, той работи с Joseph Capriati по Codice Morse, Molotov EP и Neapolitan Gangsta. Една от отличителните черти на стила му е употребата на 3 грамофона в лайв изпълненията, което променя коренно звука на всеки мелодичен елемент и прави изживяването в залата неповторимо.



Дебют на българска сцена ще направи ослепителната Rebekah – една от най-актуалните звезди на британската техно сцена. През 2012г. Chris Liebing кани Rebekah да запише микс за CLR Podcast, което окончателно затвърждава позициите й на клубната сцена. През последните дни излезе най-новият сингъл Confined Heart за култовата грамофонна компания Soma Records. Пътят на Rebekah определено е само нагоре и Sofia Sound Factory и платформата Future Heroes определено са точното място, на което да се запознаем с нея!

По традиция в допълнение към основната зала ще работи и LOFT, където ще се изяви изгряващата италианска звезда Lerio Corrado. Той идва от италианската столица на техното – Неапол. От 2005г. има зад гърба си повече от 60 издания за водещи световни техно лейбъли. Lerio Corrado ще забавлява всички фенове на специално афтър парти, заедно с много от младите надежди на българската техно музика.

Промо билетите за Future Heroes по традиция свършиха само за няколко дни и в момента в мрежата могат да бъдат открити само пропуски с цена от 25 лева. На 5 октомври пък Метрополис ще пуснат и ВИП билети на цена от 35 лева.

Ценните пропуски можете да си набавите в мрежата на Eventim, OMV, Technomarket, Picadilly, Office 1, Orange, USIT Colors и на касите в НДК.