Хомосексуалният участник в "Биг Брадър" Кристиян Стойков се продавал на мъже в Холандия. 21-годишният устат гей обаче останал крайно разочарован от професията си там, след като го прецакали жестоко, пише hotarena.net.

Кристиян заминал преди няколко месеца на секс гурбет в Грьонинген, подмамен от своя приятелка - сливенска труженичка. Родната жрица на любовта заработвала легално в публичен дом в близост до площад „Грьот Маркт" в холандския град. При едно от пристиганията си в България компаньонката успяла да придума Кристиян да започне работа в бардака в Грьонинген, завъртайки му главата с приказки, че в Холандия гейовете заработват минимално по 200 евро, давайки си задника на мъже.

„Кристиян беше много ентусиазиран, когато заминаваше за Грьонинген. Разправяше, че след година-две щял да бъде милионер, тъй като умеел да задоволява всички мъжки желания и знаел как да побърква секс партньорите си. В главата си виждаше как на ден обслужва по петима клиенти и печели по чисти 1000 евро. Така изчисли, че за година ще има над 300 000 евро и с тези пари ще си купи апартамент в София", спомнят си познати на дразнител №1 в къщата на „Биг Брадър".

Уви, реалността се оказала твърде далечна от мечтата за богатство и просперитет на фантазьора Кристиян. 21-годишният мургав хомосексуалист бил оценен на 120 евро от собственика на публичния дом в Грьонинген, който обаче прибирал по 40 евро от всеки обслужен от нашенеца клиент.

Така до Кристиян достигали мизерните 80 евро, а за да бъде кошмарът пълен, той почти нямал клиенти. Оказало се, че гейовете си падат по мускулести мъже, а не по слаботелесни, и подминавали с презрение клетия българин. На всичкото отгоре устатият хомосексуалист от село Жернов се изпокарал с колежките проститутки, защото се имал за нещо повече от тях.

Така се стигнало до ситуация, в която всички труженички отказвали да освободят помещение, в което Кристиян да обслужва мъже. Те редовно му скроявали и „курвенски номера", като му продупчвали презервативите и подменяли смазочните материали, които да улеснят проникването, с лепило.