Футболната легенда Божидар Искренов ще става дядо за първи път, научи "България днес". Дъщеря му Настася ще го дари с внуче следващата година. Бебето трябва да се роди през март. Наследничката на Гиби и съпругът й Джонатан вече знаят и пола на очаквания с трепет нов член на семейството. Те ще станат родители на момче.


Настася и мъжът й разкриха пола на бебето пред роднините си типично по американски - със специално парти. Важно участие е в него имаше и любимото им куче. Бъдещите родители събраха родителите на Джонатан, Искренов и бившата му съпруга Алина, както и сина им Георги. И отвориха огромен кашон, от който изскочиха сини конфети. Последва изваждането на три големи златни букви, с които образуваха думата boy (момче - б.а.).

Настася и Джонатан са семейство от година и няколко месеца. Те вдигнаха приказна сватба през лятото на 2018 г. Церемонията бе в Меделин, Колумбия. Проведе се в огромното имение - хасиенда, където живеят вторият баща и майката на Джонатан.

Двамата са заедно от няколко години. Живеят в Далас. Дъщерята на Гибона е бивша елитна състезателка по фигурно пързаляне. През последните години работи в различни престижни компании в Америка. Зет му е мениджър в една от най-големите фирми за онлайн продажби в света.