Божидар Искренов-Гибона влиза в риалитито на ТВ7 "Къртицата".

Бившият национал и играч на Левски, който има в актива си над 300 мача и над 60 гола в  професионалните турнири на България и Европа, е поредната звезда в шоуто, продуцирано от Иван и Андрей.

„Да участвам в това изключително шоу ще ме държи във форма и със сигурно ще покачи адреналина”, призна Гибона, познат с прозвището си „радостта на народа".

По-малко от месец остава на участниците в приключенското риалити Азис, Николета Лозанова, Деян Донков, Деян Неделчев-Икебаната и присъединилият се Божидар Искренов-Гибона до влизането. 

В България пристигна италиански екип от консултанти, които ще помагат при изграждането на базите и съоръженията, необходими за различните предизвикателства, на които ще бъдат подложени звездите и простосмъртните.

В продължение на 12 седмици популярни личности и обикновени граждани ще делят общо покрив в мащабното приключенско риалити.  

Всички те ще се изправят срещу редица физически и психически изпитания, за да спечелят пари за групата.

Един от тях обаче е предател, който саботира останалите и така трупа свой собствен бюджет. Той е Къртицата!

Зрителите също ще бъдат част шоуто – всяка седмица те ще номинират този, когото подозират, че е къртицата.

Групата също ще дава своята номинация за най-подозиран участник. Така двамата заподозрени се изправят на тест, свързан със самоличността.  След всички седмични игри, изпитания и тестове, накрая един от групата ще спечели натрупания джакпот и самоличността на предателя ще бъде разкрита. На финала един от зрителите също може да спечели джакпота, натрупан от Къртицата.