Футболната легенда Божидар Искренов за втори път се разходи до гражданското като младоженец.

Гибона, който риташе в златните времена на „Левски“, каза „да“ на бившата гимнастичка Кремена Ангелова на церемония в Стара Загора. Двамата живеят заедно от близо година в Града на липите.

Искрите на любовта пламнали по време на среща за кафе, която продължила цели 6 часа, разкри младото семейство пред bTV. В момента Искренови стягат куфари за сватбено пътешествие в Дубай. След това обаче ще се разделят за няколко месеца, защото Радостта на народа трябва да нагледа делата си в САЩ, където има мениджърска фирма. Кремена пък ще остане в Стара Загора, където ръководи клуба си по гимнастика „Елит“.

Сватбеното тържество събра най-близките на новото семейство. Сред гостите бяха Борислав Михайлов и Мария Петрова, както и бившият играч на ЦСКА Лъчезар Танев.

Преди да се бракува за Кремена, синята легенда живя няколко години на семейни начала с певицата Камелия Воче, която е ученическата му любов. Първа госпожа Искренова пък става стюардесата Алина, която през 80-те грее от всички рекламни пана на БГА „Балкан”.