Основните заподозрени за къртици в риалитито по ТВ7 са Божидар Искренов и Тони.

Гибона направи яростна кампания срещу Тони и така стана автоматично подозрителен. 

От няколко вечери насам участниците са в очакване на “Нощта на къртицата”. За това предизвикателство дори изолацията на Жени ще бъде временнно преустановена, за да може да участва в изпитанието наравно с останатиле Заселници.

Бюджетът на втората нощ на Къртицата е 5000 лв., които ще отидат в сметката на Заселниците, ако успешно се спряват с предизвикателството “Полумесец”.

Жени е убедена, че така наречените “неизвестни” участници са много по -мотивирани да се представят добре в предизвикателствата, защото са бедни.

Междувременно в дома на Марин и Валя, Жени Калканджиева продължава битката си да превъзпита патриархално настроения Марин. 

Пети ден Моро живее под един покрив с бившата шеста най-красива в света и обладан от присъствието й, започна да се вглежда във външния вид на половинката си Валя.

Докато Марин обижда Валя, че е дебела и не изглежда добре, Жени решава да отстъпи временно от лидерската си позиция и да приготви за двамата вкусна закуска. 

Отношенията между 100 Кила и Миглена се развиват с бясна скорост. Наблюдателният Азис забеляза, че Миглена играе дистанцирана, само за да мотивира още повече рапърът да я ухажва.

Въпреки че не показва директно своите чувства, Миглена реши да се погрижи за любимия си и да му направи салата.

Това предизвика смях у останалите Заселници, които дълго коментираха как това й отне над 40 минути – време, през което 100 Кила се нахрани с каквото имаше.