30-годишната готвачка от Костинброд Гичка се превърна в най-обсъжданата персона от женската аудитория в България. Вече два дни участието й в новото риалити Hell's Kitchen събужда от презрение до възторг, но не оставя никого в мрежата безразличен. Гичка Красимирова започва работа, когато е едва на 15 г., в производството на тестени изделия. В момента е главен готвач в училищен стол, преди това е работила в кетъринг компания.


За силни свои страни посочва своята откровеност и последователност. Смята себе си за откровена и последователна. Мечтае да работи в професионална кухня като главен готвач, пише в официалната й визитна картичка от формата.
Тя е най-обсъждания участник и от колегите си в кухнята, и от зрителите. Първите се чудят как може жена с толкова опит около печките не може да транжира пиле и мисли, че октоподите имат черупки. Други обаче не бързат да я подценяват, защото са наясно, че тя е в шоуто, за да внесе колорит. Така мислят и повечето зрители. „Гичка явно е избрана да внесе интрига. И да покаже колко е злобна Нина”, коментират фенки на предаването. "За Гичка си мисля и дано да греша, но са я взели, уверявайки я, че покрива критериите и я оставят да се лута, дразнейки участниците", разсъждават други.