Един от най-колоритните участници от първия сезон на Hell’s Kitchen – Гичка, е станала майка за втори път и собственик на свой ресторант, обяви шеф Виктор Ангелов. Припомняме, че готвачката от Костинброд има една дъщеря, с която забременяла още докато била в гимназията и затова не отишла на абитуриентския си бал. Със съпруга си живее от близо 17 години.

Устата майсторка на българска кухня е успяла да отвори и ресторант, въпреки че по време на предаването на няколко пъти се оплака, че няма пари да предприеме тази важна стъпка в живота си. След края на шоуто тя сама напусна работата си в училищния стол и обяви, че започва да се занимава с кетъринг.

Явно бизнесът е потръгнал, след като вече е собственичка на свое заведение, а има и нов член в семейството. Шеф Ангелов бе категоричен, че няма да търси втора Гичка, но обеща, че зрителите ще видят нови забавни образи във второто издание на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир. Шеф Ангелов разказа още, че двама участници от първия сезон – Светлана и Иван, са станали част от неговия професионален екип.