Цветелина Найденова отпраши на почивка в слънчево Мексико, буквално часове след бенефиса на ансамбъла в зала "Арена Армеец".

Гимнастичката по художествена гимнастика взе и гаджето си - скандалния рапър Марсел Величков, съобщава столичен вестник.

За медала в Рио де Жанейро от Олимпиадата грациите от ансамбъла си поделиха 675 000 лв. Това означава, че Найденова е прибрала около 100 бона, с част от които вероятно финансира почивката си.

Цвети и любимият й са на полуостров Юкатан, който е само на час от световноизвестния Канкун. Те са в един от най-луксозните комплекси, в близост до курорта Плая дел Кармен - Hotel Riu Yucatan.



Петзвездният хотел се намира на самия бряг на Океана и предлага на гостите си всякакви глезотии, сред които няколко ресторанта, три басейна, СПА и спортен център, уиндсърф, катамаран, кану-каяк, плуване с делфини и гмуркане.

Комплексът разполага и със собствена дискотека, като всички негови гости ползват безплатен вход за нея. Цената на една нощувка започва от $370 и стига до $1000 в зависимост от стаята.

Връзката между 21-годишната софиянка и музиканта от Банкя датира повече от година, но тя не е благословена от всички близки на Цветелина.

Основна причина за това са песните на Марсел Величков. Сред неговите самодейни хитове са парчета като "Животът е пари", "Мангизи", "Ташак работа", пише ПИК.

Начинаещият музикант втрещява всички по-възрастни хора със своите постове без цензура във Фейсбук.

А що се отнася до предположението, че Цвети си пада по лоши момчета, то е заради нейни предишни връзки. Борец е бил екс приятел на гимнастичката, а някои я свързват дори с бодигард на Таки.