Фламенко кралете The Gipsy Kings ще гостуват отново у нас, а датата на концерта им е 28 юни. Концертът ще се състои в зала 1 на НДК.

Публиката
ще види и чуе всички хитове на групата, сред които “Bamboleo”, “Djobi Djoba”, “Volare”, “Un Amor”. Изявата на Кралете в България е част от новото им турне, което стартира тази година с дати в САЩ, преди да се прехвърли на нашия континент.

Билетите за концерта на The Gipsy Kings влизат в продажба от днес в мрежата на Eventim и партньорите им в цялата страна. Ценовите категории са от 35 до 90 лева.

Paco Baliardo, водещата фигура в Gipsy Kings в момента, е част от оригиналната група, създадена в южна Франция, с над 18 милиона продадени албума по света и множество престижни награди, между които и “Грами”. Както останалите си събратя, Пако не чете и не пише музика. Членовете на групата развиват стила си чрез непрестанното свирене на китарите и предаването на наследството от поколенията преди тях. Те самите допринасят с нови елементи към фламенко музиката и я зареждат с горещи емоции.