Фолк певицата Кали отиде на море не с един, а с двама малки мъже – пише „България днес“.

Не става въпрос за нейни тайни любовници, а за двамата й синове Георги и Марк. Тримата отпочивали на родното Черноморие без силния гръб на семейството – половинката на певицата Антон Краус, пише kliuki.bg.

Кали е на мнение, че никога не трябва да се пропуска ходенето на море, защото то изгражда имунитет за децата и след плацикането във водата те са по-здрави.

Певицата последва примера на много свои колежки, които заложиха на родното Черноморие, защото кризата не им позволи да релаксират зад граница.

На плажа Кали била същинска атракция. Родните гларуси й налитали като оси на мед, въпреки присъствието на децата. Смуглата красавица обаче отбивала всякакви мъжки атаки и се държала на положение.

„Въпреки че изглежда палава, Кали всъщност е страхотна майка, която се грижи добре за синовете си“ – коментират нейни доброжелателки от попфолк жанра.

Освен това триото е на мнение, че лятото на морето е много по-забавно отколкото в София. Синовете на певицата Марк и Георги споделят също така, че край водата жегата е много по-поносима, а забавленията по-приятни. Малчуганите обожават волейбола и тениса, които са неизменна част от ежедневната им програма дори през сезона за почивка – лятото. А певицата въпреки че е на почивка, не забравя за феновете си и коректно ги поздравява в профила си във Фейсбук.