Годишните награди на телевизия „Планета“ всяка година изострят отношенията между певиците.

Според клюката Анелия е сочената за фаворит в поне една от най-важни категории.

Цяла година тя работи усилено и хвърли десетки хиляди ловове за скъпи проекти. Успя да направи три хита, а в края на годината реализира и четвърти. Организира концерт в Зала 3 на НДК и отпразнува 10 години на сцената.

Заради всички тези успехи Анелия смята, че именно тя най-после е заслужила да бъде обявена за номер 1. Сигурен фаворит в категорията за албум е Емилия.

В последните седмици обаче войната между нейните и феновете на другите певици, стана ожесточена. Нейният основни конкурентки са Джена и Ивана, пишат от "Галерия".

За да няма прекалено много пренебрегнати сред топ имената, бяха създадени категории за баладичени дискотечен хит, както за най-добро представяне на клубна или голяма сцена.

Призове вкъщи се очаква да отнесат Андреа - за дуетен хит, Мария - за дискотечен. Кали - за баладичен, и Преслава - за песен на годината с „Лудата дойде“.

Голяма ще бъде конкуренцията за наградата за клип на годината. Анелия, Андреа и Галена вляха куп пари в своите номинирани проекти, но призът най-вероятно ще отиде при Андреа, чието видео „Лоша“ глътна колосален бюджет.

Покрай цялата истерия с наградите маргинални певици на „Пайнер“ избухнаха, че се чувстват пренебрегнати. Най-обидена е Траяна, която сподели че не разбира как трудът й не е оценен, независимо че е направила парче с румънския хитмейкър Кости. По този повод брюнетката заяви, че обмисля да скъса с пеенето.