Наградите на музикална компания „Пайнер“ отдавна загубиха стойността си.

Това е така, заради претенциите на момичетата на Митко Димитров, които със всяка изминала година нарастват.

Този път, учудващо, Галена се е отказала да държи статуетката и е оставила шанс колежките й да се разбират. Анелия драпа със зъби и нокти тя да стане „Певица на годината“, но ще се изправи срещу сериозната конкуренция в лицето на Джена.

Джена никога не е проявявала претенции за награди, не е водила война с никого и обикновено тя се оказва най-прецаканата.

Този път изпълнителката е сменила тактиката и е заявила във фирмата, че най-големият приз трябва да бъде отсъден за нея.

Това сподели и самата тя в свое интервю: „Мечтая да получа приза „Певица на годината“ и да изживея тази емоция. Това няма да бъде само една оценка за труда ми, а нещо, с което искам да зарадвам и моите почитатели. Затова мога да си позволя да кажа, че имам такава мечта, защо да нямам. Мисля, че заслужавам една такава награда и се надявам един ден да държа в ръцете си тази статуетка , за да усетя какво е чувството“, цитира в. „Шоу“, пише hotarena.net. В последните няколко години победителките в тази категория, случайно или не, са изявили желанието си в интервю, а след това се е случило по план.

За „Певец на годината“ от фирмата гласят Фики. С това не е съгласен само Константин, който претендирал, че е най-хитовият изпълнител сред мъжете в „Пайнер“.

Друг обаче заслужавал да грабне приза и това е Галин. Младокът имал най-много участия през изминалата година.