Люси Дяковска ще е новият победител в имитаторското шоу "Като две капки вода"!

Това прогнозират най-върлите фенове на предаването, убедени, че през целия сезон певицата е "побутвана" от журито на шоуто.

Още от първия епизод на "Капките" Дяковска е определяна от журито като уникална и неповторима и след всяко превъплъщение червенокосата фурия се издига все по-нагоре в класацията. Люси бе първата сигурна финалистка много преди полуфинала на предаването, пише "България днес".

Гласовитата изпълнителка получи признание дори от по-възрастната си колежка Йорданка Христова. Щерката на Данчето – Ивана, отмъкна любимата на Люси и се очакваше между Дяковска и Христова напрежението да се реже с нож. Това не се случи и Данчето не спря да хвали Люси.



На финала на "Капките" Дяковска ще срещне сериозна конкуренция в лицето на младата Михаела Маринова. Протежето на Саня Армутлиева, подобно на Люси, е любимка на журито. Макар и не толкова харесвана от зрителите на шоуто, Михаела получаваше най-високите оценки. Според слуховете след провала на Крис Костов на "Евровизия" Армутлиева ще направи всичо поне в ти ви формата да блесне неин изпълнител.

Другите двама финалисти - Миро и Деси Слава, остават назад в класацията. Каризмата сам се отказа от победата с образа, който избра да представи на финала - на Славка Калчева, авторката на хита "Бяла роза".



"Трябва да става шоу! Не ми пука" - отсече Миро.

Фолкпевицата Деси Слава има сериозна подкрепа от страна на хилядите си фенове. Зад кулисите на шоуто обаче се говори, че продуцентите няма да позволят чалгарка да спечели формата.