Две години след удара в Рио семейството на „Бързи и яростни“ отново се събира, за да ни покаже още по-екстремни изживявания и горещи сцени в шестия филм от хитовата поредица.

Тази вечер от 19 часа българско време е официалната премиера на филма в Лос Анджелис, а всички наши читатели ще могат да проследят случващото се на живо!

Станете част от холивудския елит и вижте любимите си актьори от поредицата, които ще се появят на бляскавото събитие - Вин Дизел, Пол Уокър, Мишел Родригес, Люк Еванс, Джордана Брустър и Лудакрис са само част от звездите, които се очаква да минат по червения килим.

Стриймингът стартира точно в 19:00 часа вечерта (вижте видеото по-долу) българско време със серия от видео материали, свързани с филма. А в 19:30 започва излъчването на кадри от червения килим - не изпускайте, ще бъде горещо!

Повече за филма:

Бързи и яростни 6 отново пресича пътищата на тримата емблематични за поредицата актьори - Вин Дизел, Пол Уокър и Мишел Родригес – и ги събира във взривоопасна комбинация с Дуейн „Скалата“ Джонсън, за да донесе на зрителите спиращо дъха екшън изживяване. След като през 2011 година „Бързи и яростни: Удар в Рио“ стана най-касовият епизод от поредицата, в Бързи и яростни 6 екипът на продукцията вдига летвата с неочаквани обрати, зрелищни каскади, горещи сцени и изцяло звезден актьорски състав. Този път не става въпрос за обикновено състезание, а за истинска автомобилна война, в която няма нищо забранено и невъзможно.

Бързи и яростни 6 идва в кината и IMAX у нас на 24 май 2013 година.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК: