Актьорската и житейска двойка от сериала „Стъклен дом” Луиза Григорова и Явор Бахаров един месец ще затрупват с цветя майката на Луиза - Ивета Григорова. Освен това ще я умилостивяват с любимия й черен шоколад.

Шефката на модна агенция „Ивет фешън” им наложи тази „глоба”, защото двамата за малко да забравят репликите си като водещи на конкурс за красавици миналата вечер.

Не спираха да танцуват на всяко парче, което звучеше по време на надпреварата в столичен клуб.

„Яворе, ти си сериозно момче. Много се надявах да укротиш дъщеря ми. А то какво - ти щурееш повече от нея. Деца, все пак сте лицата на конкурса за поредния топмодел”, „скастри” Ивета Григорова бъдещия си зет Явор Бахаров.

Той обаче не се притесни особено от забележката. Целуна проектотъщата по бузата и изхвърча на сцената, защото трябваше се обявява кои момичета са спечелили конкурса, допълва изданието alarma.bg.



Освен звездите от „Стъклен дом” другата атракция по време на избора за ново лице на агенция „Ивет фешън” се оказа завърналата се от Италия красавица Кристина Милева, която няколко години беше изгора на актьора Деян Донков.

Двамата уж бяха на прага на брака, но неочаквано за всички се разделиха. Кристина не дефилираше, тя беше част от журито на модната надпревара. Клюкари обаче забелязаха,че дамата е плътно придружавана от непознат мъж.

Оказа се, че това е известният италиански моден фотограф Симоне Фалчета. Той е мъжът, излекувал емоционалните рани на Кристина.

Запознати веднага разучиха, че вероятността засуканата българка да пристане на мъжа от Ботуша не е никак малка.
.