Глоба от 300 до 1000 лева за участието си в нелегален купон в Пловдив плаща Милко Калайджиев заедно с останалите 55 гости на таен купон в заведение в Пловдив. Празненството в петък вечерта било за рожден ден на шефа на ресторанта. Гостите са влизали през страничен вход и с парола. За доброто настроение на гостите и на рожденика Димитър Тодоринов се е грижел Калайджиев срещу хонорар от 1000 лева.

Глобата си струва кефа, пък и не е в размер, който е непосилен за един бизнесмен, коментираха в социалните мрежи. Фалът обаче, дошъл от глупостта на един от гостите. Предавал на живо във фейсбук, като така документирал престъплението и подпомогнал действията на служителите на реда, които прекъснали партито. Те били посрещнати от гостите с псувни и дори се наложило намесата на жандармерията.

Органите на реда разбиха и друг купон в Пловдив пак в петък вечер, като този път има и 12 отведени в полицейско управление. Случката ядоса и премиерът Бойко Борисов. " Има тарикати, които си мислят, че лъжат държавата. А те лъжат себе си, защото ще се разболеят", каза той.