Глория отново е на крилете на любовта, след като през последните няколко години преживя куп неуспешни връзки.

Последната медийно известна любов на фолк примадоната бе със сръбски оръжеен бизнесмен, но нещата между тях претърпяха крах, най-вече заради връзката от разстояние, макар да ги делят само няколко часа път от Белград до София.

Заварката станала през миналото лято, когато по време на нейно участие тя се запознала със сегашната си любов.

Избраникът на Гло прехвърлил 50-те. Разликата му с Глория, която в момента кара 42-рата си година, е над десет лета, но за певицата това не е минус, а плюс, пише в. "Всеки ден".



„Никога не съм била като колежките ми, които излизат с млади момчета. Винаги съм харесвала стабилни и улегнали мъже, успели и постигнали много в живота", споделя за предпочитанията си към партньора певицата.

Любимият на изпълнителката е мастит хотелиер, който освен верига комплекси по родното Черноморие, имал още пансиони и в зимните курорти Банско и Пампорово. Бизнесменът имал един развод зад гърба си и вече две пораснали деца, които участвали в доходоносния семеен бизнес.

Макар връзката на певицата да е на близо половин година, тя все още отказва да я оповести публично. Освен че малцина нейни приятели са се срещали очи в очи с възлюбения й, дори щерка й Симона все още не е виждала пастрока си.

„Проверявам хората във времето. Не мога всяко увлечение да представя като стабилна връзка и след две седмици да се разделим. Трябва да се уверя, че това е мъжът, който достойно би седял до мен в бъдеще", категорична е звездата.