За враждата между Глория и Ивана се знае отдавна. Сега обаче двете певици са решили да обединят усилията си и да покажат на младите си конкурентки кой командва парада.

Глория и Ивана са взели на мушка колежките си Галена и Преслава, които вадят хит след хит. Лелките искали здраво да натрият носовете на младите певачки и да им покажат откъде изгрява слънцетo.

Двете ветеранки виждали сериозна конкуренция в новите попълнения в редиците на фолка и дори се притеснявали да не бъдат отлъчени от музикалната си компания, в която се поздвизават от безкрайно много време.

За да се предпазят от евентуално прекратяване на договорите си, а и да напомнят за своите позабравени имена Гло и Ивана решили, че трябва да запишат съвместен дует, с който да превземат музикалните класации и да си върнат любовта на родните чалга фенове.
Песента трябвало да бъде смесица от сръбско и гръцко звучене, тъй като русенката имала слабост към сръбката музика, а айтозлийката – към гръцката.

Застаряващите певици възнамерявали да направят съвременен клип, в който да заложат на много гола плът. Двете дами нямали намерение да се събличат, затова решили да поканят русата изкусителка Златка Райкова.Райкова обаче ги сюрпрезирала с тлъста сума, под която нямала намерение да падне.

Гло и Ивана решили, че няма да се бръкнат толкова дълбоко, заради някаква си плеймейтка и ще заложат на друга красавица името, на която все още не е известно.

Ние можем да им предложим Черната Златка, чиято тарифа е значително по-ниска. Наскоро самата Злати призна в свое интервю, че е евтина, пише kliuki.bg.

В последно време бургаската сирена демонстрира голямо желание да се показва и да говори за себе си. Поради липсата на участия Златка Димитрова ползва като трибуна за изявите си социалната мрежа, а Глория и Ивана биха й направили голяма услуга като я включат в съвместния си проект.