Където има много жени, има и кавги. Това изпитва на гърба си шефът на „Пайнер" инж. Митко Димитров. Тъкмо успее да потуши една война между певиците си, и веднага пламва друга, още по-люта.

В димитровградския гигант назрява нов конфликт между три от най-верните му изпълнителки. От едната страна на бойното поле са Глория и Ивана, а от другата - Мария Гущерова.

Двете грандами на попфолка - Глория и Ивана, били крайно разочаровани, когато дочули, че за певица на годината готвят Мария, която не блести с огромна фенска маса. Те отдавна не са печелили кой знае какви награди от фирмата си, но досега го приемали нормално. „Тези награди са за младите момичета, които тепърва прохождат в професията. Ние вече сме на друго ниво", коментирали великодушно Глория и Ивана.



Когато обаче разбрали, че точно Мария се гласи за големия приз, след като изкара години наред, без да си мръдне и пръста за работа, им избили балансите. Глория била бясна, защото се има за една от най-големите звезди в бранша, а досега нито веднъж не е получила статуетка. Напоследък тя дори тенденциозно пропуска големите концерти на Пайнера, за да подчертае, че не е достатъчно добре оценена от шефа си и затова не се чувства длъжна да уважи събитията му.

Говори се, че Ивана също се почувствала пренебрегната, макар че няколко пъти е била певица на годината. Тя от години се разминава с най-желаната награда, независимо че по концерти е най-аплодираната звезда. Затова не можела да повярва, че Отварачката, която всеки път си тръгва от сцената само с рехави аплодисменти, колкото да не е без хич, е по-достойна за приза от самата нея.

Говори се, че двете прими са се съюзили срещу Мара в Лондон, където имаха общ концерт. След него те вече са най-добри приятелки. Там се наговорили да покажат кой е №1 в жанра и резултатите не закъсняха. В момента Мария може само да им диша прахта. Ивана и Глория са активизирали фенската си маса и водят класациите по продажби в „Пайнер". Първата е номер едно в подреждането на албумите, където Мара е чак осма, а втората - на дивидита, където Отварачката въобще не присъства. Те не искали и да чуят за общи участия с колежката си, с която преди години ходеха на турнета из страната. Били категорични, че ако вземе наградата, няма да е по заслуги, а по предварителна уговорка на мъжа й Християн с Митко Пайнера.