На тазгодишния концерт на тв "Планета" по случай 13-ия рожден ден на медията, честта по откриването се пада на Глория и дъщеря й Симона.

Двете ще представят дуетната си песен - "Ако счупят всяка нота".

Тенденцията на дуетите която се наложи това лято на музикалното турне "Планета лято 2014", ще властва и на концерта в зала 1 в НДК, който ще бъде на 1 декември.

От общо над 40 песни, които ще бъдат представени, поне 10 от тях ще са дуети.



От своя страна Даяна ще се представи с успешния си съвместен проект с Романос Колитос - "Счупи се".

На сцената на първи декември сексапилните Димана и Сиана ще изпълнят “Ще оцелея”. Още един успешен тандем ще нажежи страстите в НДК, а това са Мария и Азис. Теди Александрова ще представи песента си “Кво става тука” със своя колега Борис Дали.

Андреа ще зарадва многобройните си почитатели със съвместния си проект с Джордан. От бляскавата сцена ще прозвучи и любимата балада на меломаните "Страх ме е" в изпълнение на Цветелина Янева и Фики. Още един невероятно успешен дует ще зарадва публиката, а това са - Преслава и Тони Стораро.

Един от любимите тандеми на меломаните ще взириви емоциите в залата - Галена и Фики. Певицата на годината ще изпълни и дуетното си парче с DJ Живко Микс - "Хавана тропикана".