Звездите на поп и фолк сцената Тони Димитрова и Глория са сред героините на новия документален филм на Стилиян Иванов за д-р Людмила Емилова Рецепти за щастие 2.

Лентата имаше премиера навръх Великден в Златни пясъци и съвпадна с честването на 20-годишния юбилей от създаването на легендарния Център за здравословен живот, помогнал на повече от 40 хил. пациенти от цял свят.

Родните звезди са атракцията сред жените и мъжете, разказващи за срещите си с д-р Емилова, успяла да ги излекува  от тежки заболявания.

Това е вторият филм на режисьора Стилиян Иванов, посветен на лечебния метод на прочутата медичка.

Освен с полезна информация той е изпъстрен с любопитни кадри на оператора Мирослав Евдосиев от часовете по йога, пилатес, каланетика и всякакъв вид танци, част от програмите на потърсилите спасение при д-р Емилова.

Зрителите ще се замислят и над един любопитен факт от Далечния Изток, разказан от Людмила Емилова в края на филма:  “Преди столетия, в Китай, семейният лекар получавал пари само до тогава, до когато всичките членове на фамилията били здрави. В момента, в който някой се разболеел лекарят оставал без заплащане до пълното излекуване на болния”.